torsdag 31 maj 2012

Kasse till kusse!

Det här snygga kassen har min kusin beställt!

onsdag 30 maj 2012

Fler

Här syns två tyger, kopparna och en fin gryta som följde med hem igår! (mina tår ville visst oxå va med på bild! Tur att jag piffade naglarna häromdagen)

Mmmm

Morgonkaffet blir nog godare än nånsin i den här fina koppen! Köpte två på loppis igår!

söndag 27 maj 2012

Plånkor o fodral

De här plånböckerna och iphonefodralen finns kvar efter marknaden. Skriv medd om nån vill köpa. 150:- plus eventuell frakt. De två nedersta plånböckerna är fraktfria för dragkedjorna vill inte stänga sig hela vägen, inte stort nog för enkronor att trilla ur men ändå!

lördag 26 maj 2012

fredag 25 maj 2012

Sista rycket

Men nu äre Gonatt!

Nattsömnad

Nya kuddar står o väntar på att packas ner inför marknaden!

Plånk

Äntligen är plånböckerna färdiga! Finnes till försäljning på marknad i skoghall i morgon mella tio o fyra! Om nån är sugen på en kostar det 150:- o jag kan visa bild på de som finns kvar efter marten.

torsdag 24 maj 2012

Seven!

Sju mobilfodral är klara! En ficka för iphone o en för kort i sedlar. Längst ner ser ni en som ligger öppen. Det tar visst längre tid än jag trodde men jag tar ändå en kaffe i solen =)

Deddlajn

På lördag är det marknad o jag syr så nålen glöder! Så här ser det ut brevid maskinen, dagens hög! Färdiga, halvfärdiga och enbart tillklippta plånböcker. Ujuj bara några timmar kvar innan jag ska hämta på dagis...

tisdag 22 maj 2012

Tygfynd!

Det gröna var det finaste på dagens loppistur, det gula hade jag redan! Blå, brun och lila har jag sett men jag undrar om det finns fler färger... Rosa eller rött kanske...

söndag 20 maj 2012

Två klara...

... Några till ligger vid symaskinen o väntar på sömmerskan!

fredag 18 maj 2012

Härligt!

söndag 13 maj 2012

Klänning!

Jag provsydde en klänning i ett halvbra tyg. Ett tyg jag inte gråter om det blir helfel men kan ha på mig om det blir ok!

onsdag 9 maj 2012

Väska

Från o med idag ska jag bära mina matlådor i den här!

måndag 7 maj 2012

Plånka

Idag har jag sytt en klänning som jag inte kan visa än. Och så har jag sytt en plånbok!