tisdag 27 mars 2012

Tyg

Min senaste påfyllning i tyghyllan. Äääälskar det gröna med rosor!

Flodis igen

Ändrade lite i mönstret. Måste fixa den där rumpan! Testade att sy in öronen o den blev gölli i ansiktet iaf. Men rumpan...

söndag 25 mars 2012

Flusspferd

Testade att rita ett flodhästmönster inatt när jag inte kunde sova. Blev ganska okej men jag måste öva på att sy i ryggkilen (o nåla så båda sidor blir lika)

lördag 24 mars 2012

Körs i take!

Inte ofta man gör tygfynd på myrorna nu för tiden. Igår blev det dock både en gardin o ett örngott!!!

torsdag 22 mars 2012

Nu ni!

Här är han! Här är anledningen till varför jag har varit så sjuuuuukt trött. Det är 150 dagar kvar, hur långt har du popetotrora?

tisdag 20 mars 2012

Ett myrsteg

Nån som vill köpa det här tyget? Skriv ett bud i kommentarsfältet. På söndag kväll stänger vi "auktionen". Det kostar 48:- att skicka med posten. Dyrt tycker jag. Finns ett tryckfel som syns brevid min hand. Måtten är 135x185cm o tyget känns oanvändt.

Bläää

Åh vilket inspirerande rum! HÄR vill man verkligen vara, kreativiteten flödar. Fy fan, jag HATAR att rensa o röja men jag orkar inte ha det så här...

Nån frivillig städare där ute?

måndag 19 mars 2012

söndag 18 mars 2012

Idag har vi haft en solig korvgrillardag! Jag har oxå sytt två elefanter men hittills bara stoppat en av dem.

lördag 17 mars 2012

Sitter framför spöket Laban på tv o fixar öron o svansar så jag kan fylla på elefanthjorden.

fredag 16 mars 2012

En till!

Idag har jag varit produktiv! Efter att jag lämnade på dagis kl nio har jag klippt fyra elefanter och sytt en av dem. Nu sitter jag på bussen till mitt "riktiga" jobb, där är jag 13.30-19.00 o sen äre fredagsmyyys! Jo just det, jag hann tvätta en maskin o plocka ut och i diskmaskinen! Hann inte sminka mig dock...

torsdag 15 mars 2012

Elefant

Idag föddes jag! O samma dag flyttade jag hemifrån, snabbt skare gå!

tisdag 13 mars 2012

söndag 11 mars 2012

Present

Idag skulle vi på fika hos en strax fyrtioåring. Han gillar vin i skulle då självklart få en lite dyrare flarra. Ungefär samtidigt som jag borde ha sminkat mig o fixat håret kom jag på att jag bara måste sy ett flaskfodral. Blev fint men lite hafsigt i brådskan. Han blev glad iaf!

söndag 4 mars 2012

Så här gulliga blev dem! Goda oxå!

torsdag 1 mars 2012

Mer muffins

Kolla vad fina o toppiga de blev! Jag trodde den här plåten skulle bli riktigt usla. Jag missade nämligen regel nummer ett när man gör muffins eller sockerkaka: man vispar ägg o socker poröst! Jag blandade alla torra ingredienser som det stod, sen knäckte jag ägg o kom på att Ja, socker är en torr ingrediens MEN det ska inte blandas med mjölet o det. Bajs! Jag hade inte grejer nog till att göra om så jag hävde ner mjölblandningen o vispade en stund. Bära eller brista lixom. O så blev de jättefina! På lördag morgon ska de få frosting o strössel oxå. Mio fyller tre år ni, stooora pojken.

Kalasfix

Minimuffinsen står i ugnen o lillfis gillar att slicka skålen!