fredag 30 september 2011

Klövertyg, nu i en affär nära dig!

Ohlssons tyger & stuvar har fått in klövertyg i nytryck. Nån har köpt rättigheterna till Borås cottons gamla mönster. Coolt! ( testar om jag är ung eller gammal, bloggar från min iphone)
Sara på naturum är det du som är sahara77?

söndag 25 september 2011

hoo hoo


Virkat lite sötnosar.

Mera tradera





Nu blev det dags för ett nytt gäng hela o halva påslakan att äntra scenen! Kan inte lägga ut för många på en gång för då blir jag för snurrig, betar sakta men säkert av rensarhögen. Please bjud på för jag behöver köpa både dragkedjor och nya namnlappar för pengarna ;)

söndag 18 september 2011

Laurids Lönborg


Titta vad fin min nya kaffeburk är! Den stod på röda korset o väntade på mig! Nu längtar jag efter matchande röd.

lördag 17 september 2011

Svampburk

Jag har suttit o vilat med en virknål i näven. Blev mäkta stolt över min fina burk! Egenvirkade svampar som vaktar egenplockade, och torkade, svampar. Jag virkade ingen trattkantarell för den skulle nog bli rätt ful, bättre att ta med stereotypa svampar på locket. Bra julklapp till dem som gillar gölliga saker och svamp.

nu ligger ett gäng bruna påslakan ute på tradera. Det är allt jag orkar göra idag, jättetrött. vila nu...

lördag 10 september 2011

Traderallala





Nu ligger det ute lite tyg/påslakan på tradera om nån är sugen.

Mössor en masse


Här ser ni vad jag har sysslat med på kvällarna den senaste tiden. De till vänster är av ull o de andra är av acryl. Både vuxen o barnsize.


Så här mycket torkade trattkantareller har det blitt i år! Underbara buketten har svärmor plockat ihop i sin trädgård. Hon är bra!

fredag 9 september 2011

påslakansutmaning

Det här är det allra tråkigaste jag vet med att sy, krypa runt på golvet o rita av mönster o klippa ut. Blä!

Jag har iaf valt klänning nu!

söndag 4 september 2011

Asså den här påslakansutmaningen förföljer mina tankar. Jag vet vad jag VILL sy men jag vet inte vilken storlek. Det första jag vill börja med är en klänning till mig själv, men just nu slimmar jag så jag vet inte vilken size jag ska köra på. Hjälp! Jag har gått ner 6 av 15 kilo och vet junte var jag landar riktigt (kanske inte blir femton till slut). Ska jag sy en 40/42 som jag har nu ifall jag tappar disciplinen o börjar käka glass igen (mmmm ben & jerry's, dregel) eller ska jag ta en 38/40 som jag ämnar landa på? Åsikter emottages med glädje!

torsdag 1 september 2011

Påslakanutmaning

Det här finfina påslakanet har jag valt till utmaningen. Det ligger i tvättkorgen nu o vill bli rent o lukta lite godare. Det är tur att det är en september- och oktober-utmaning, för annars hade jag inte kunnat vara med. Ska jobba ca tre gånger så mycket som jag är van nu i september o vet inte hur mycket sömnad jag hinner med, jag virkar ju o stickar massa grejer oxå o det kan man ju "lat-göra" framför teven, symaskinen är i ett helt annat rum o kräver mer koncentration.

To be continued...

Bra svampår i år!