fredag 26 augusti 2011

Kockedii


Den här bautakrokodilen (Mios står breve som referens) ska min skruttfis få. Min skruttfis är den pojke som jag varit personlig assistent åt i fyra år (tror det är 4 iaf). Imorgon jobbar jag sista passet med honom o det känns jättekonstigt. Han ska gå vidare i livet o jag tror det blir jättebra för honom men egoistisk som jag är så är jag ledsen att han o jag inte längre kommer "umgås". Han kommer iaf ha en JÄTTESTOR krokodil som påminner honom om mig. Han har även en STOOOR hammarhaj virkad efter crochetras coola mönster. Jag körde dubbelt tanjagarn (coops acryl) och virknål sex eller fem eller nåt annat stort som jag redan glömt. Har ingen bild på den men den blev häftig. Jag rekommenderar verkligen att förstora virkdjur så,för det blir lite extra kul att krama på dem. Krokodilen är mitt eget mönster skulle man kunna säga, förutom att jag inte har nåt mönster utan virkar den från svans till nos o hittar på lite allt eftersom.

tisdag 23 augusti 2011

Traderahöst

Nån gång under hösten/vintern, när jag har tid, kommer jag tradera bort minst 29 olika tyger, gardiner, påslakan, halva påslakan och örngott. Jag har gjort en megarensning. En knökfull, rågad ikeakasse står i förrådet o väntar på att jag ska orka fota alla tyger. 29 är fotade o klara! Bl.a det underbara på bilden som jag bestämt att jag bara behöver ett av (hade två). håll utkik, I'll let u know.

måndag 8 augusti 2011


Kolla vicken skatt morsan hade i sommarstugan! 14 ungdom/vuxenmönster och nio barnmönster! Dom hade hon tydligen glömt bort och nu är dem mina. Tjoho!

Doppresent


Liten gullig elefant har sytts till doppresent. Den blev väldigt gullig tycker jag, hade svårt att släppa den ifrån mig.

tisdag 2 augusti 2011

Tygnytt


Supersnygg gardin som jag fått av supersnäll granne. Tack!


Jag var äntligen förbi min favoritsecondhand och fick tag på den härligt färgsprakande gardinen till vänster och två färgställningar av mjuka påslakan (nån som vet tygblandningen i de gamla så kallade "mangelfria" påslakanen? Bomull + polyester???). Lillknattens fötter ville oxå var med på bild.