fredag 23 juli 2010

Vagn!

Det här äckliga o smutsiga tyget var del av en briovagn som jag loppisfyndade för en femtilapp. Jag sprättade o sprättade o använde det som mall för att sy...

...den här fina vagnen till lilleman! Ikeas fina tyg av Lotta Kuhlhorn. MYCKET roligare att köra omkring i! Skulle vilja spraymåla chassit knallgrönt oxå men sambon hävdar att det är för mycket jobb med slipning o sånt. Aja den är ca tusen ggr snyggare iaf!

Jag pysslar därför finns jag!


Jag är vid liv här i världen. Jag bloggar bara inte så mycket. Mest är jag o lilleman ute i trädgården o leker om dagarna men när sambon kommer hem så äre större saker i görningen. Vi har målat, snickrat, kluvit ved, grävt rabatt för häck, satt lite häck och sen alla andra grejer man måste göra däremellan tex klippa gräs och rensa ogräs o sånt.

Jag både syr virkar o stickar men jag orkar inte fota o skriva när sommaren skriker på mig att komma ut o leka. Lite kuddar får ni se iaf! De övre är stickade på rundsticka o gavsbort i bröllopspresent. Den gula var en spontankudde till en söt lite granntjej.