måndag 31 maj 2010

Marknaden

Här är vårt bord! Notera den glada systern i bakgrunden!

Börsträd, monster och hund.

Vår fina skyltdocka som visar en vacker klänning med matchande solhatt. Hon var alldeles baktung så hon fick ha en sniglur i knät för att inte tippa.

Ett mysmonster hängde fram på bordet o passade på att bita folk i knäna om de inte handlade nåt, hehe

torsdag 27 maj 2010



Litte skillnad!

onsdag 26 maj 2010

Flitens lampa brinner på Öa



(den här gången ligger börsarna i favoritordning, så som man läser från vänster till höger. Alla förutom den hopvikta i mitten som ligger på undantag)

Tänk vad man hinner sy mycket om man TOTALT skiter i allt annat! Se exempel nedan:

-Vasa, min son? Har du bajsat i blöjan? Här har du en upo&go, figure it out!!!

-Men lilla vovven, tror du vi ska på promenad idag? Två dagar innan marknaden! Pyttsan! Här har du kopplet, gå ett varv själv du. Bajsa när ingen ser dig så går det nog bra och akta dig för bilar.

-Käre sambo; hur tror du jag ska hinna spola i toaletten och lägga in disk i diskmaskinen idag? Ja se karlar. Mat förväntar han sig oxå! Jojo.

Kolla den här mysgrisen då!

tisdag 25 maj 2010

Mer retro åt folket!!!


Så här fint var vårt lilla bord på familjebasaren i lördags. Sålde ganska bra med tanke på hur lite folk det var o bara öppet mellan 10-14. Fast med tanke på att jag är en retrotygshopoholic så har jag nog långt kvar innan jag går plus... (säg inget till sambon hehe)

fredag 21 maj 2010


Nya småbörsar. Vilken är din favorit? Jag tänkte jag skulle lägga dem i den ordningen jag gillade dem bäst i men jag kunde verkligen inte bestämma mig. Nån kanske jag gillar liiiite lite mindre än de andra men annars är jag som vanligt kär i varenda mönster.

söndag 16 maj 2010

Sytt vare här!


Vetekuddar



Skjorta till liten sötpojke!


Mitt favvomysmonster


Mysmonster!

Kan tillägga att det var helt o hållet mitt fel att kameran var borta. Fast det HADE kunnat va lillkillen. Sådeså...

onsdag 5 maj 2010

Idag har jag sytt ett jättegulligt mysmonster, o så hittar jag inte kameran. Lilleman kan va boven. Vi hittar hans skor lite härovar i huset nuförtia så han kan ha burit iväg kameran o lagt precis varsomhelst. Fast troligtvis är det jag som glömt den på nåt konstigt ställe....